Home ACTUALITATERegional Dosare penale la regimul rutier pentru șoferi din Râșca, Bogdănești și Dolhasca

Dosare penale la regimul rutier pentru șoferi din Râșca, Bogdănești și Dolhasca

by A.S.
0 comment

Luni, 9 ianuarie 2023, ora 17.05, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe DJ 155A, pe raza comunei Râșca, o autoutilitară condusă de un localnic.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

În seara aceleiași zile, orele 22:38, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe razalocalității, autoturismul condus de un bărbat din comuna Bogdănești.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

În noaptea de luni spre marți, ora 03:18, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control pe raza localității Dolheștii Mari, autoturismul condus de un bărbat din orașul Dolhasca.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705