Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Eveniment rutier aproape de miezul nopții în centrul orașului Dolhasca.

Vineri, 13 ianuarie, la ora 23:45, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată printr-un apel a numărul de urgență 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în zona centrală a localității.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale. Trei autoturisme au fost avariate, luând în calcul și autoturismul care a generat evenimentul.

Echipa operativă a Poliției orașului Dolhasca a stabilit că autorul accidentului a fost un bărbat, în vârstă de 26 ani, care în timp ce se afla la volanul unui autoturism a intrat în coliziune cu un alt autoturism aflat în trafic. În urma impactului, mașina lovită a ricoșat într-un autoturism care se afla parcat pe acostamentul Drumului Județean 208S.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. Aparatul a indicat o valoare de 0.70 mg/L pentru conducătorul auto care a provocat accidentul, rezultatul fiind negativ în cazul celuilalt șofer. Totodată, s-a stabilit că șoferul de 26 ani nu posedă nici permis de conducere pentru vreo categorie.

Polițiștii Poliției orașului Dolhasca s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „ conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: