Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Sâmbătă, 14 ianuarie 2023, în intervalul orar 05.00-13.00, efective din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Polițiilor municipale Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni și a secțiilor de poliție rurale Marginea și Vama, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale în domeniul silvic pe raza județului Suceava, privind exploatarea, transportul, debitarea şi comercializarea materialului lemnos cât și a infracțiunilor de evaziune fiscală conexe acestor activități.

În cadrul acțiunii au fost controlate 48 de vehicule care transportau material lemnos și au fost legitimate 51 de persoane.

Au fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale la legea nr.171/2010 și  OUG 195/2002 în valoare de 21.715 lei. Totodată, a fost suspendat un permis de conducere și a fost ridicat un certificat de înmatriculare al unui vehicul utilizat la transportul materialului lemnos. De asemenea, au fost confiscați peste 20 metri cubi material lemnos în valoare de circa 12.000 lei.

Polițiștii organizează zilnic acțiuni cu efective sporite pentru prevenirea delictelor silvice și activităților ilicite în domeniul debitării, procesării și transportului materialului lemnos.

Activitățile organizate în cadrul Acțiunii ,,Scutul Pădurii” au dus la identificarea aproape zilnică a unor transporturi ilegale de lemn și a altor delicte silvice, fiind aplicate sancțiuni contravenționale și fiind confiscate cantități importante de material lemnos”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Suceava.

Foto: Acțiune de control pe DN2 (între Fălticeni – Fântâna Mare)

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: