Home ACTUALITATERegional Locuitorii comunei Bogdănești pot achita online taxele și impozitele locale

Locuitorii comunei Bogdănești pot achita online taxele și impozitele locale

by Fălticeni Online
0 comment

Locuitorii comunei Bogdănești își pot achita on-line taxele și impozitele locale

Din acest an, contribuabilii din comuna Bogdănești au posibilitatea să achite online taxele și impozitele  locale, prin intermediul platformei electronice ghișeul.ro.

“Începând cu ianuarie 2023, Primăria comunei Bogdănești beneficiază de sistemul de plată ONLINE a taxelor și impozitelor locale utilizând cardul bancar, în vederea facilitării plății electronice a debitelor către instituția publică”, se arată în anunțul postat pe pagina de Facebook a administrației locale.

Comuna Bogdănești devine astfel cea de-a noua unitate administrativă din zona Fălticeni înrolată în portalul www.ghișeul.ro. Sistemul electronic a fost utilizat deja de 16 contribuabili din Bogdănești.

Sistemul electronic de plată al dărilor locale este implementat în: Fălticeni (1803 utilizatori), Cornu Luncii (57 utilizatori), Boroaia (49 utilizatori), Bunești (25 utilizatori), Bogdănești (16 utilizatori), Fântâna Mare (14 utilizatori), Hârtop (12 utilizatori), Horodniceni (8 utilizatori), Baia (2 utilizatori).

Persoanele fizice care doresc sa își plătească impozitele on-line pot obține datele de autentificare pe www.ghiseul.ro direct de pe portal, fără a fi nevoie să facă un drum la instituția publică, astfel:

1. Accesați secțiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” și parcurgeți etapele: “Verificare CNP” – “Validare card” – “Trimitere email”;

2. Secțiunea “AUTENTIFICARE” permite consultarea obligațiilor de plată datorate instituțiilor înrolate in sistemul de plată și achitarea acestora prin plată online cu cardul (Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro). Sunt acceptate la plată cardurile emise de toate băncile din România.

3. Pentru plata cu un card emis de către o bancă din străinătate este necesar să bifați câmpul “Card emis de o bancă din străinătate” din cadrul formularului online “SOLICITĂ DATE DE ACCES” și să parcurgeți apoi etapele privind “Verificare CNP” – “Validare card” – “Trimitere email”.

La plata impozitelor și taxelor prin portalul Ghiseul.ro nu se percepe comision. Ghiseul.ro este disponibil 7 zile din 7 și 24 ore din 24, cu excepția perioadelor de mentenanță sau intervenție tehnică asupra sistemului, care se vor anunța pe site.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705