Home Local Minor lovit cu bâta pe o stradă din Fălticeni de un tânăr din Buneşti

Minor lovit cu bâta pe o stradă din Fălticeni de un tânăr din Buneşti

by Fălticeni Online
0 comment

Un nou caz de agresiune stradală s-a produs pe raza municipiului Fălticeni, în cursul zilei de luni, 30 ianuarie 2023.

O persoană a fost lovită cu bâta, pe strada Nicu Gane, într-o zonă des frecventată de elevi.

Pe aceeaşi stradă, în urmă cu câteva luni, s-a produs o agesiune în care au fost implicaţi mai mulţi tineri din Cornu Luncii şi Mălini.

Un echipaj al Detaşamentului de Jandarmi Fălticeni a reuşit să-l identifice pe agresor în scurt timp de la consumarea agresiunii. Este vorba despre un tânăr aflat la vârsta majoratului, din comuna Buneşti.

Victima are 17 ani şi este din judeţul Satu Mare.

În data de 30 ianuarie, pe timpul executării serviciului de patrulare, colegii noștri din cadrul Detașamentului de Jandarmi din municipiul Fălticeni au observat o persoană căzută pe partea carosabilă.

Persoana vătămată le-a relatat faptul că a fost lovită de către un bărbat, care a fugit de la locul faptei.

Prezența de spirit și agilitatea colegului nostru l-au ajutat la urmărirea și prinderea persoanei indicate de către victimă. Asupra făptuitorului în vârstă de 18 ani și domiciliat în comuna Bunești a județului Suceava, s-a descoperit, în urma efectuării controlului corporal preventiv, o bâtă cu dimensiunea de aproximativ 120 centimetri”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava.

Tânărul lovit a fost preluat de o ambulanță și transportat la secția de primiri urgențe a Spitalului Municipal Fălticeni, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, deoarece prezenta semne vizibile de leziuni la nivelul capului.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii unor fapte susceptibile infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”, fiind înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705