Home Sport Şomuz Fălticeni a început pregătirea de iarnă

Şomuz Fălticeni a început pregătirea de iarnă

by A.S.
0 comment

Vacanţa a luat sfârşit şi pentru echipa de fotbal Şomuz Fălticeni! Luni, 30 ianuarie, a avut loc reunirea lotului, la Stadionul “Constantin Jamaischi”.

La primul antrenament, condus de antrenorul Daniel Stoica, alături de colegii Florin Ailenei şi Marius Lup, au fost prezenţi mare parte dintre jucătorii din prima parte a sezonului, dar şi câţiva jucători pe care conducerea clubului intenţionează să-i legitimeze în perioada următoare. În pregătire se află şi un junior ganez.

Clubul s-a despărţit de portarul Silviu Iederan, fundaşii Florin Antonesei, Vasile Chirilescu (au renunţat la activitatea fotbalistică), Vasile Vitu, mijlocaşul Alexandru Pitic, atacantul Robert Martin (care a revenit la Foresta Suceava), iar atacantul Robert Ciobanu se va transfera, cel mai probabil, la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Antrenamentele zilnice şi perioada de cantonament vor fi organizate la Fălticeni, iar la sfârşitul fiecărei săptămâni echipa va susţine un meci de pregătire.

Directorul sportiv, profesorul Iulian Darabă, a precizat că au fost stabilite jocuri de pregătire cu Ştiinţa Miroslava, Foresta Suceava, Aerostar Bacău, Ceahlăul Piatra Neamţ.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705