Home Local Exercițiu tactic al pompierilor la Spitalul Municipal Fălticeni. Scenariu de intervenție în cazul producerii unui cutremur

Exercițiu tactic al pompierilor la Spitalul Municipal Fălticeni. Scenariu de intervenție în cazul producerii unui cutremur

by A.S.
0 comment

ACTUALIZARE: Ora de începere a exerciţiului a fost schimbată (Ora 11.30)

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava va organiza luni, 20 februarie 2023, un exercițiu tactic-județean de tip JOINT (cu forțe și mijloace în teren), pe amplasamentul Spitalului Municipal Fălticeni.

Tema exercițiului va fi limitarea și înlăturarea efectelor negative generate de un cutremur în județul Suceava.»

Scenariul exerciţiului presupune că, în data de 20 februarie 2023, la ora 11:30, are loc un cutremur de pământ de intensitatea de 6,8 pe scara Richter, cu epicentrul în zona Vrancea, care se resimte puternic în municipiul Fălticeni.

Obiectivul general al acestui exercițiu este acela de a asigura managementul integrat în gestionarea operativă a unui eveniment / situaţie de urgenţă provocată de cutremur, cu victime multiple şi pagube majore, în zona de competenţă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, în cooperare cu instituţiile / operatorii economici cu funcţii de sprijin pentru salvarea, evacuarea persoanelor şi limitarea efectelor negative produse asupra comunităţii şi mediului înconjurător.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705