Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

De la operaționalizarea platformei pentru emiterea certificatelor de cazier judiciar în format on-line au fost create peste 50.000 de conturi pe portalul hub.mai.gov.ro și au fost emise peste 39.000 de certificate de cazier judiciar.

Pagina a fost accesată de peste 160.000 de ori și cetățenii au apreciat calitatea serviciului pus la dispoziție de Ministerul Afacerilor Interne, ratingul platformei fiind de 4.4, din 5 puncte posibile.

În prima lună, cel mai folosit dispozitiv pentru accesarea platformei pentru eliberarea în format on-line a certificatului de cazier judiciar a fost telefonul mobil, cu peste 64.000 de accesări.

Vă reamintim că platforma hub.mai.gov.ro poate fi accesată direct, prin crearea unui cont și validarea lui la o secție de poliție, o singură dată, sau prin contul de pe ghișeul.ro, caz în care nu mai este nevoie de deplasarea la secția de poliție.

În acest moment, pot solicita eliberarea on-line a certificatului de cazier judiciar doar cetățenii români, persoane fizice, care nu au mențiuni în cazier (fără antecedente penale).

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, s-au dispus măsurile necesare pentru ca până la finalul acestui an certificatele de cazier judiciar în format on-line să fie disponibile și pentru persoanele juridice din România și pentru persoanele fizice care au mențiuni în cazier (cu antecedente penale).

About Author