Home Revista presei Buletinul faptului divers

Buletinul faptului divers

by Fălticeni Online
0 comment

În județul Suceava au fost verificate în trafic anul trecut de RAR 1.447 de vehicule. Dintre acestea, 47,41% prezentau diferite neconformități tehnice sau legate de acte și 84 (5,81%) prezentau pericol iminent de accident.

***

Centrul Județean de Transfuzie Sanguină va organiza în perioada următoare, caravane mobile de donare. Stocurile de sânge în spitale sunt aproape de zero iar numărul donatorilor este în scădere.

***

Conform raportului anual de activitate a Regiei Naționale Pădurilor – Romsilva, pentru anul 2022, la analiza indicatorului / tăieri ilegale de arbori (clasament după mc/100ha), Direcția Silvică Suceava se situa pe locul 29 din 41 de subunități naționale.  În anul 2022, volumul tăiat ilegal raportat la ha este de 0,0069 mc/ha, raportat la 100 de ha acest volum reprezintă 0,69 mc/100 ha, ”o căruță de lemne la 100 ha de pădure”, spun silvicultorii suceveni.

***

Bazinul de alimentare cu apă al orașului Dolhasca stă să se rupă, iar pentru a opri revărsarea apei din bazin, s-au tăiat doi salcâmi din apropiere cu care se încearcă menținerea acestuia „în picioare”.

***

Localnici din Fântâna Mare au ieșit, joi, în stradă și au blocat drumul fiind nemulțumiți că apa lor a fost deviată pentru a alimenta o păstrăvărie.

***

Patru traficanți de droguri de mare risc din Iași, Suceava și Cluj au fost reținuți de procurorii DIICOT. La perchezițiile imobiliare procurorii au găsit canabis, doze de substanțe psihoactive noi, un pistol airsoft, cântare de precizie, telefoane mobile și 13.000 de lei.

***

Doi fălticeneni, tată și fiu, au fost condamnați pentru scandalurile și distrugerile pe care le-au provocat în urmă cu aproape 3 ani. Incidentele s-au produs în iunie 2020, în cartierul 2 Grăniceri. Tânărul este condamnat și în Anglia pentru trafic de droguri.Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705