Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Un puternic incendiu s-a produs marţi, 14 martie, în Cartierul Şoldăneşti. Pompierii au fost alertaţi în jurul orei 12.48, la numărul unic 112.  

Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Șoldănești, strada Sergent Rusu.

La sosirea echipajelor ardeau acoperișul casei de locuit și anexele gospodărești, incendiul fiind propagat și la o construcție învecinată.

Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, fațada și izolația din polistiren pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați. S-au degradat plafonul clădirii și alte bunuri din interior.

A mai ars o anexă (bucătărie de vară), aparținând gospodăriei învecinate, pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și bunuri din interior.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scântei provenite din coșul de fum deteriorat.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul locuinței și casa de locuit învecinată.

About Author