Home Sport Copiii de la Șomuz Fălticeni au revenit în competițiile de judo

Copiii de la Șomuz Fălticeni au revenit în competițiile de judo

by A.S.
0 comment

Sala de sport din Ipotești a găzduit, la sfârșitul săptămânii trecute, a treia ediție a Memorialului “Mihai Alexandroae” la judo.

Competiția, organizată de clubul Shinzo Ran din Suceava, în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret, Primăria Ipotești,  Federația Română de Judo, cu sprijinul sponsorului Ovimansard, a reunit la start circa 350 de sportivi, cu vârste între 6 – 16 ani, de la 20 de cluburi din România, Republica Moldova și Ucraina.

Secția de judo de la ACS Șomuz Fălticeni, coordonată de antrenorul Liviu Deleanu, a participat cu 7 sportivi, aceasta fiind prima prezență în competiție după mai bine de doi ani de absență, din cauza pandemiei.

Pentru Șomuz au concurat: Andra Tulumb, Andrei Macoveiciuc, Andi Pînzaru, Adela Atudorei, David Popa, Elias Stan și Vlad Iftimie.

Toți sportivii au primit distincții și medalii din partea organizatorilor. Doi dintre fălticeneni s-au remarcat în mod deosebit: Andrei Macoveiciuc – Locul 3 la categoria 55 kg. (U16) și David Popa – Locul 1 la categoria 44 kg. (U10).

Peste 20 de copii participă săptămânal la antrenamentele secției de judo Șomuz Fălticeni, care se desfășoară în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu”.  O secție sportivă în reorganizare, aflată în perioada unui schimb de generații.

Următoarea competiție la care vor participa  copii de la judo va fi “Cupa Bucovinei”, programat[ ]n luna aprilie a acestui an.

Judo-ul este una dintre ramurile sportive care și în acest an va primi finanțare de la bugetul local.

You may also like

Lasă un răspuns

[script_99]

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705