Home ACTUALITATERegional O autocisternă ucraineană încărcată cu motorină s-a răsturnat pe DN2 la ieșirea din Vadu Moldovei. În apropiere s-a răsturnat și o autocisternă a pompierilor

O autocisternă ucraineană încărcată cu motorină s-a răsturnat pe DN2 la ieșirea din Vadu Moldovei. În apropiere s-a răsturnat și o autocisternă a pompierilor

by A.S.
0 comment

Două evenimente rutiere s-au produs în această dimineață pe Drumul Național 2, la ieșirea din Vadu Moldovei spre Roșiori.

În momentul producerii accidentelor, carosabilul era umed, ca urmare a ploii din cursul nopții.  

După ora 08.00, o autocisternă încărcată cu 26 de tone de motorină, înmatriculată în Ucraina, care circula pe direcția Roman – Fălticeni, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul nu s-a soldat cu victime, dar au rezultat scurgeri de combustibil.

Traficul rutier a fost oprit pe sensul de mers către Roman, însă se circulă alternativ pe celălalt sens.

La fata locului s-au deplasat pompierii militari de la Fălticeni, cu o autospeciala de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD si o autocisternă cu apa.

În apropiere de locul producerii accidentului, autocisterna cu apa trimisă de la Fălticeni s-a rasturnat pe carosabil, blocând un sens de mers. Conducatorul auto (singurul ocupant al autovehiculului) a fost evaluat de catre echipajul SMURD si refuza transportul la spital.

Împrejurările producerii celor doua accidente vor fi stabilite de catre organele competente.

În ceea ce privește autocisterna încărcată cu motorină, aceasta are șase compartimente, iar pe la capacele a doua dintre acestea sunt ușoare scurgeri de combustibil. Pompierii militari asiguăa masurile PSI la fata locului.

Autospeciala pompierilor militari a fost repusa pe roți și a fost transportată la sediul subunității din Fălticeni.

La fața locului a fost adusă o nouă autocisternă, pentru transvazarea motorinei din cea avariată.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705