Home Sport Echipa de futsal CSS “Nicu Gane” Fălticeni s-a clasat pe locul trei la Turneul final al Campionatului Naţional Under19

Echipa de futsal CSS “Nicu Gane” Fălticeni s-a clasat pe locul trei la Turneul final al Campionatului Naţional Under19

by A.S.
0 comment

Sala sportului “Ion Constantinescu” din Craiova găzduieşte la începutul acestei săptămâni (10-11 aprilie), Turneul final al Campionatului Naţional de Futsal U19. Competiţia este organizată de Federaţia Română de Fotbal.

Luni, în etapa semifinalelor, CSS Nicu Gane Fălticeni a pierdut cu 4-8 în faţa echipei gazdă a Turneului Final, Ştiinţa Craiova. Golurile celor de la Nicu Gane au fost marcate de Alex Pintilie (3 reuşite) şi Alexandru Boţan.

Astfel, echipa pregătită de profesorul Marcel Irimie a ajuns să dispute Finala mică a competiţiei, în compania echipei Luceafărul Buzău, care a pierdut categoric în faţa celor de la Clujana Cluj.

Fălticenenii au câştigat cu scorul de 9-8, după ce echipa din Buzău a avut avantaj de 2 goluri la jumătatea primei reprize.

Pentru CSS Nicu Gane au marcat: Cosmin Pîslaru (4 goluri), Alex Pintilie (2 goluri), Alexandru Boţan (2 goluri) şi Daniel Olaru.

Jucătorii şi antrenorul Marcel Irimie vor intra în posesia medaliilor de bronz în cadrul festivităţii de premiere care va avea loc după disputarea finalei Campionatului Naţional: Ştiinţa Craiova – Clujana Cluj.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705