Home Local Decizii ale procurorilor din Fălticeni – Patru bărbaţi au ajuns sub control judiciar pentru infracţiuni rutiere în luna mai

Decizii ale procurorilor din Fălticeni – Patru bărbaţi au ajuns sub control judiciar pentru infracţiuni rutiere în luna mai

Un bărbat a fost reţinut iniţial pentru că a condus un autoturism cu 103 km/h, aflându-se în stare de ebrietate.

by Fălticeni Online
0 comment

De la începutul lunii mai, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au dispus măsura preventivă a controlului judiciar faţă de patru bărbaţi care au săvârşit infracţiuni la regimul rutier.  

Cea mai recentă decizie de acest fel a fost luată miercuri, 10 mai, faţă de un bărbat care fusese reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

„S-a reţinut în sarcina acesteia faptul că la data de 07.05.2023, orele 12:48, având o alcoolemie de 2,67 ‰ (proba I, ora 13:00), respectiv de 2,46 ‰ (proba a II-a, ora 14:00), conform buletinului de analiză  toxicologică emis de către S.M.L. Suceava, a condus un autoturism pe drumurile publice din mediul urban cu o viteză de 103 km/h, fiind sancționat contravențional în acest sens”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705