Home Sănătate Finanţare consistentă prin PNRR pentru Spitalul Municipal Fălticeni  

Finanţare consistentă prin PNRR pentru Spitalul Municipal Fălticeni  

Investiţii în valoare de peste 20 milioane de lei pentru reducerea infecțiilor nosocomiale.

by Fălticeni Online
0 comment

Managerul Spitalului Municipal Fălticeni, doctorul Vlad Morariu, a anunţat că unitatea medicală va beneficia de cea mai mare investiție de după deschiderea noului spital.

Este vorba despre o finanţare de peste 20 de milioane de lei care se va derula prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

“Proiectul nostru (Safe Hospital) pentru reducerea infecțiilor nosocomiale a fost aprobat pentru finanțare integrală din PNRR în valoare totală de 22.647.545 lei.

Fondurile vor fi utilizate pentru achiziția de echipamente și materiale destinate reducerii infecțiilor nosocomiale și implicit creșterea calității și siguranței actului medical prestat în spitalul nostru”, a anunţat managerul dr. Vlad Morariu.

Proiectul Spitalului din Fălticeni figurează pe lista finală a obiectivelor de investiţii aprobată de Ministerul Sănătăţii pentru finanţae prin PNRR.

Potrivit informaţiilor publice privind indicatorii de calitate a serviciilor medicale, în anul 2022, rata infecţiilor nosocomiale la Spitalul Municipal Fălticeni a fost de 0.81 % din total pacienţilor externaţi, sub limita celei asumate pentru anul 2022 de 20.00 %.

You may also like

Lasă un răspuns

[script_82]

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705