Home ACTUALITATE Greva profesorilor în a patra zi

Greva profesorilor în a patra zi

by Fălticeni Online
0 comment

La nivelul Alianței Sindicatelor din Învățământ Suceava s-a menținut procentul de peste 98% de școli care au fost în Greva generală.

La sediul FSLI din București a avut loc o rundă de negocieri cu partea guvernamentală. După discuțiile care au durat peste cinci ore, Guvernul României a venit cu următoarea ofertă:

1. 2500 lei pentru personalul didactic (predare și auxiliar) sub forma unor vouchere de dezvoltare personală, acordați în două tranșe respectiv, 1000 lei în iunie și 1500 lei în octombrie;

2. 1000 lei pentru personalul nedidactic, acordați în două tranșe respectiv, 500 lei în iunie și 500 lei în octombrie;

Salarizarea la nivelul maxim, conform Anexei 8 din Legea salarizării, pentru personalul nedidactic;

Promisiunea că nu vom fi dezamăgiți de noua lege a salarizării.

Suceava se alătură tuturor județelor și iese în stradă! În cursul zilei de joi urmează să fie obținută autorizarea pentru manifestările de pe esplanada Casei de Cultură, Suceava pentru zilele de 26, 29, 30, 31 mai 2023, a anunţat Giani Leonte, preşedintele ASI Suceava.

La nivelul zonei Fălticeni, potrivit liderului de sindicat Vasile Buduşanu, nu sunt în grevă Grădiniţa cu Program Prelungit „Pinocchio” Fălticeni (excepţie liderul de sindicat) şi Şcoala Gimnazială Slatina (exceptie liderul de sindicat şi un cadru didactic). Şcoala Gimnazială Găineşti este singura unitate de învăţământ cu participare la grevă de 100%.

You may also like

Lasă un răspuns

[script_83]

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705