Home ACTUALITATE Profesorii din Suceava își vor exprima nemulțumirile prin proteste în stradă

Profesorii din Suceava își vor exprima nemulțumirile prin proteste în stradă

by Fălticeni Online
0 comment

Președintele Alianței Sindicatelor din Învățământ Suceava (ASI), Giani Leonte, a anunțat printr-un comunicat de presă că profesorii suceveni își vor exprima nemulțumirile într-un mod mai vizibil – prin proteste în stradă. Începând de vineri, 26 mai 2023, greva lor se va muta în spațiul public.

ASI Suceava a obținut autorizație pentru organizarea de acțiuni de protest pe esplanada Casei de Cultură din Suceava în zilele de 26, 29, 30 și 31 mai 2023. Într-un apel către toți angajații din învățământul sucevean, atât din municipiu, cât și din județ, președintele sindicatului a chemat la o prezență masivă în intervalul orar 11:00 – 12:00. Scopul lor este de a deveni o voce puternică și influentă. De asemenea, se așteaptă prezența corespondenților de la televiziunile naționale și locale, care vor transmite în direct imagini de la protestele lor.

Giani Leonte a subliniat determinarea și demnitatea protestatarilor, declarând că “Suceava dă mâine testul solidarității!” și că reacția lor este hotărâtă: “Suceava iese în stradă!”.

Prin aceste acțiuni de protest de stradă, profesorii din Suceava doresc să atragă atenția asupra nemulțumirilor și revendicărilor lor și să se asigure că vocea lor este auzită și luată în considerare.

You may also like

Lasă un răspuns

[script_82]

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705