Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Poliția Județului Suceava a anunțat că peste 1000 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiști în perioada minivacanței de 1 iunie și Rusalii. Efectivele polițienești au fost sporite pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică în contextul evenimentelor organizate în această perioadă.

Cu ocazia Zilei de 1 iunie și a Sărbătorii Religioase “Pogorârea Sfântului Duh – Rusaliile Ortodoxe”, județul Suceava a înregistrat un flux sporit de persoane în locurile publice și numeroase activități culturale și religioase. Astfel, 260 de polițiști au fost prezenti zilnic la datorie, fiind implicate peste 120 de autospeciale de poliție.

Polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pe drumurile naționale și europene din întregul județ, utilizând aparate radar pentru depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului sau substanțelor interzise. Totodată, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului, având în vedere numărul mare de participanți la evenimentele culturale și religioase din această perioadă.

În total, în perioada 1 – 5 iunie 2023, polițiștii au intervenit la 312 evenimente și au organizat 82 de acțiuni. Au fost aplicate 1.144 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 552.257 lei. De asemenea, au fost reținute 128 de permise de conducere și retrase 48 de certificate de înmatriculare, în urma acțiunilor de creștere a siguranței rutiere.

Pe parcursul minivacanței, polițiștii au constatat și 170 de infracțiuni, intervenind în mod prompt pentru menținerea ordinii și siguranței în județul Suceava.

Acțiunile intense ale poliției în această perioadă au avut scopul de a asigura un mediu sigur pentru cetățeni și de a descuraja faptele antisociale.

About Author

%d blogeri au apreciat: