Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Asociaţia Fălticeni Cultural vă invită la premiera unui nou spectacol de teatru al trupei Birlic, intitulat “Liebe…bis zum Tod”, în regia lui Alexandru Marin.

Avanpremiera va avea loc vineri, 16 iunie, începând cu ora 18, iar premiera oficială va fi în seara de 17 iunie, la aceeași oră. Spectacolul va fi prezentat în Sala “Draga Olteanu Matei”.

“Iubirea poate ucide?” Această întrebare captivantă vă va provoca să căutați răspunsul împreună cu tinerii actori din trupa Birlic. Vă așteaptă o experiență plină de adrenalină, dragoste, pasiune și regrete. Veți fi purtați într-o avalanșă de emoții și veți fi martorii unor povești de iubire cu finaluri dramatice… sau fericite.

Spectacolul nostru vă aduce un univers magic, plin de suspans, într-o prezentare teatrală captivantă. Totul pare a fi un joc de biliard, în care personajele sunt supuse eliminării și se confruntă cu singurătatea. Jucătorul principal, interpretat de Iustin Irimia, este un etern îndrăgostit, dar incapabil să stabilească o relație profundă cu cineva. În spatele acestei enigme, descoperim necesitatea omului de a iubi și de a fi iubit.

Distribuția este alcătuită dintr-un grup de tineri actori, care vor da viață acestor personaje: Iustin Irimia îl interpretează pe Heinrich Blaubart, iar Daria Șoldănescu o aduce pe scenă pe Iulia. Iustina Sandu este Anna, iar Adriana Dașchevici o aduce pe Oarba. Denisa Pavaloaia dă viață personajului Iudith, în timp ce Iasmina Lupu este Tania. Mădălina Țăranu interpretează rolul Evei, iar Paula Manolache este Christiane.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: