Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Vlad Dascălu, ciclistul român născut la Fălticeni, proaspăt încoronat campion european, a reușit o cursă de recuperare fantastică în etapa a patra din Cupa Mondială de ciclism, desfășurată în proba de cross country olimpic la Val di Sole.

Potrivit informațiilor furnizate de Eurosport, Dascălu, deși a fost întârziat la start și s-a aflat în afara primilor 30 de concurenți, a reușit să revină cu o forță uluitoare, terminând pe locul trei într-un final epic. Câștigătorul cursei a fost Nino Schurter, elvețianul deținător a zece titluri mondiale.

VIDEO – EUROSPORT

Cursa de la Val di Sole a demonstrat încă o dată abilitățile extraordinare ale lui Vlad Dascălu, care a captivat atenția publicului prin forța sa de a reveni în competiție.

Prestația remarcabilă de la Cupa Mondială vine la scurt timp după ce Vlad Dascălu a scris istorie pentru ciclismul românesc. Pe data de 25 iunie a câștigat prima medalie de aur pentru echipa României la Jocurile Europene 2023 de la Cracovia, în competiția de Mountain Bike.

Foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Foto: Eurosport

About Author

%d blogeri au apreciat: