Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

În după-amiaza zilei de 1 iulie 2023, în timp ce desfășurau activități de control trafic rutier pe DJ 209C, în cadrul acțiunii rutiere BLITZ, polițiștii au oprit un autoturism și au descoperit încălcări grave a regulilor de circulație.

La ora 16:45, în satul Liteni, comuna Moara, autoritățile au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, domiciliat în comuna Baia.

După ce a fost oprit, șoferul a mărturisit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pentru a confirma această informație, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, care au constatat că bărbatul nu deține un permis de conducere valabil.

De asemnea, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că autoturismul condus de șofer figura cu certificatul de înmatriculare suspendat. Motivul acestei suspendări a fost netranscrierea la termen a proprietarului. În consecință, șoferul a fost sancționat contravențional pentru această încălcare și certificatul de înmatriculare al vehiculului a fost reținut de către autorități.

Polițiștii au întocmit un proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Bărbatul va fi supus procedurilor legale și sancționat conform prevederilor legii.

About Author

%d blogeri au apreciat: