Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Trei bărbați din Fălticeni au fost reținuți în această săptămână, în legătură cu o serie de furturi din locuințe, conform informațiilor furnizate de presa suceveană. Cei trei indivizi au comis aceste furturi în data de 4 mai 2023, iar persoanele păgubite sunt, de asemenea, din Fălticeni. Cercetările în acest caz sunt efectuate de către Biroul Investigații Criminale al Poliției Fălticeni.

Doi dintre suspecți au fost reținuți la domiciliile lor, în timp ce al treilea a fost capturat în Punctul de Trecere a Frontierei Borș 2, în timp ce încerca să părăsească teritoriul României. Acesta din urmă a fost escortat și adus în arestul IPJ Suceava. El este acum supus cercetărilor pentru comiterea mai multor infracțiuni, inclusiv “furt calificat în formă continuată”, “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Cei doi complici ai săi sunt, de asemenea, sub incidența anchetei, fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de “furt calificat în formă continuată”, “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Suspecții sunt considerați nevinovați până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive în acest caz.

About Author

%d blogeri au apreciat: