Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Șomuz Fălticeni se pregătește pentru noul sezon competițional al Ligii a 3-a. Reunirea lotului este programată pentru luni, 17 iulie, la ora 16:30, pe stadionul “Constantin Jamaischi” din Fălticeni. Stafful tehnic se menține neschimbat, avându-l pe antrenorul principal, profesorul Daniel Stoica, alături de antrenorii secunzi, profesori și foști jucători experimentați Adrian Avrămia și Florin Ailenei.

În perioada de pauză competițională, Șomuz Fălticeni a încheiat colaborarea cu mai mulți jucători: Alecsandru Andrei, Puianu Ionuț, Zvoronciuc Dănuț, Bejenar Daniel, Nistor Alexandru, Merticariu Andrei, Popovici Georgică, Luțu Vlad, Pintilei Andrei, Pascal Bolu, Dănilă Vasile, Maxim Ciprian și Cara Autelian. Conducerea clubului le-a transmis acestora mulțumiri și le-a urat succes în viitoarea lor activitate fotbalistică.

Directorul sportiv, Iulian Darabă, a confirmat semnarea contractelor cu cinci noi jucători, toți provenind de la Bucovina Rădăuți. Printre aceștia se numără Plamadă Ionuț, Ungurianu Radu, Sahlean Andrei, Coajă Abel și Stoian Ionel, acesta din urmă fiind chiar golgeterul campionatului din ultimul sezon al Ligii a 3-a, Seria 1.

La reunirea lotului vor participa jucătorii rămași sub contract cu Șomuz (Julei Eduard, Ciobanu Eduard, Cîrstean George, Savin Alexandru, Maganu Vasile, Asibey Emnanuel Osei, Nwodu Promise), mai mulți juniori și jucători de perspectivă, alături de 2-3 jucători cu experiență la nivelul Ligii a 3-a.

“Ca și obiectiv pentru sezonul 2023-2024, ne dorim să atragem cât mai mulți spectatori la stadion, iar acest lucru se poate realiza depășind rezultatele din sezonul precedent. Primul nostru meci oficial va avea loc la începutul lunii august, în Cupa României, și ne dorim să avem un parcurs cât mai lung în această competiție”, a declarat un reprezentant al clubului. De asemenea, Șomuz Fălticeni a transmis mulțumiri Primăriei Municipiului Fălticeni, în special domnului primar Cătălin Coman, pentru sprijinul acordat până în prezent și pentru siguranța financiară promisă în noul sezon competițional. Clubul a dorit, de asemenea, să mulțumească partenerilor săi, printre care se numără ROMFOUR, RAITAR, ALROMOB, CEZTRANS și IRISTAR, pentru susținerea oferită.

About Author

%d blogeri au apreciat: