Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Jandarmeria Suceava a transmis că în data de 18 iulie, în jurul orei 15, un incident periculos a avut loc la Autogara Severin din municipiul Fălticeni. Jandarmii din cadrul Detașamentului de Jandarmi Fălticeni au fost alertați prin dispeceratul unității cu privire la un bărbat care amenința cu un cuțit persoanele din autogară.

Echipa de jandarmi s-a deplasat imediat la fața locului în urma apelului de urgență și a fost îndrumată de către martori spre direcția în care bărbatul plecase. Patrula de jandarmi l-a interceptat pe bărbat pe o stradă din municipiul Fălticeni.

Confruntându-se cu un comportament agresiv din partea bărbatului în cauză, jandarmii au intervenit rapid și au reușit să-l imobilizeze. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a fost apoi condus la sediul Detașamentului de Jandarmi Fălticeni pentru a fi luată măsura necesară.

În continuare, jandarmii au întocmit un proces-verbal de constatare cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,amenințare”, pe baza evidenței incidentului și a mărturiilor adunate.

Sergent major Botezatu Roxana – Iuliana, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, a subliniat importanța intervenției rapide și profesionale a jandarmilor în astfel de situații tensionate, menținând astfel siguranța și ordinea publică în rândul cetățenilor aflați în zonă.

About Author

%d blogeri au apreciat: