Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

A doua zi a FITT Birlic 2023 aduce o varietate captivantă de evenimente teatrale și cinematografice. Iată programul detaliat al acestei zile pline de artă și emoție:

Ora 9:00 – Concurs trupe de teatru

Descoperă competiția pasionantă dintre trupele de teatru care se întrec pentru a impresiona cu creativitatea și talentul lor.

Astăzi vor evolua pe scena Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birlic” următoarele trupe:

· TRUPA ”GHIOCEII” – MINGIR (BASARABIA): Spectacolul de teatru ”Fata moșului cea cuminte”

· TRUPA 7 – CLUJ-NAPOCA: Spectacolul de teatru ”Whiteroom”

· TRUPA ”CHAPLIN” – BUCUREȘTI: Spectacolul de teatru ”Avarul”

Ora 10:00 – Vizionarea filmelor în cadrul „Draga Film Fest”

Explorează selecția de filme documentare și de scurt metraj din cadrul “Draga Film Fest” și bucură-te de povești captivante aduse pe ecran.

Proiecțiile filmelor din programul de anul acesta al DRAGA FILM FEST ed. a III-a vor avea loc în Amfiteatrul Colegiului Național Nicu Gane – Fălticeni, în zilele de marți, miercuri, joi și vineri de la ora 10.00. (22-25 august 2023).

Ora 12:00 – Spectacolul „Sarea în bucate” (Spectacol pentru copii)

Adaugă o notă de bucurie în zi cu acest spectacol special pentru cei mici, regizat de Erica Moldovan și plin de aventuri și magie.

Spectacolul are loc pe scena din curtea Colegiului “Vasile Lovinescu”.

Ora 16:00 – Spectacolul „Piesa celor două personaje”

Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii de Arte „George Enescu”- Iaşi prezintă un spectacol impresionant, „Piesa celor două personaje”, sub îndrumarea regizorului Ion Mircioagă.

Ora 18:00 – Spectacolul „Generația Zet” (Story al unui Suferman cu glugă)

Intră în lumea fascinantă a spectacolului “Generația Zet”, o poveste despre curaj și individualitate, prezentată de Ateneul Naţional din Iași.

Ora 21:00 – Spectacolul „Prenumele”

Asistă la un moment teatral de excepție, “Prenumele”, regizat de Radu Ghilaş, în care Marius Manole interpretează rolul principal.

22:30 – Filmul „Dimineaţa care nu se va sfârși”

Încheie ziua cu un film captivant, “Dimineața care nu se va sfârși”, o producție semnată de pr. Ciprian Mega.

Nu rata această oportunitate de a te bucura de spectacole teatrale și cinematografice de calibru în cadrul FITT Birlic 2023. A doua zi este plină de momente memorabile și experiențe artistice unice.

Pentru detalii suplimentare și programul complet, vizitează pagina oficială a Asociației Fălticeni Cultural și urmărește evenimentul pe rețelele sociale.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: