Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Poliția Locală Fălticeni a anunţat că două transporturi agabaritice de mari dimensiuni care vor tranzita municipiul în seara zilei de joi, 26 octombrie, începând cu orele 18:00. Aceste transporturi vor urma un traseu precis, trecând prin centrul orașului.

Traseul celor două transporturi agabaritice va include bulevardul 2 Grăniceri, bulevardul Revoluției și strada Sucevei. Pentru a minimiza impactul asupra traficului și a evita potențiale blocaje, conducătorii auto sunt rugați să respecte câteva măsuri importante.

Şoferii să fie conștienți de faptul că aceste transporturi nu pot fi depășite cu ușurință pe străzile obișnuite. Din acest motiv, conducătorii auto să oprească, să staționeze și să parcheze autoturismele doar paralel și cât mai aproape de bordură pe durata trecerii celor două transporturi.

Această măsură va facilita trecerea transporturilor agabaritice și va ajuta la menținerea traficului în mișcare.

Şoferii sunt rugaţi să fie atenți și să respecte indicațiile agenților de circulație prezenți pe traseu. De asemenea, evitați pe cât posibil folosirea acestor rute în timpul tranzitului transporturilor agabaritice, deoarece acest lucru ar putea cauza întârzieri semnificative.

Comunicat de presă – Transporturi agabaritice pe ruta Constanța Poarta 7 – Siret PTF

În perioada 20.10.2023 – 29.10.2023 se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul:

Constanța Poarta 7 – A4 – Murfatlar – DN3 – Medgidia – DN22C – Intersecție DN22C cu DJ224 – Intersecție DN2A cu DJ223 – Giurgeni – DN2A – Urziceni – DN2 – Adjud –  Motca – DNVO2P (Varianta de Ocolire Suceava) – DN2 – Siret PTF.

Vehiculele transportă câte un transformator.

Lățimea maximă a vehiculelor este 3,20 m, masa totală 310,96 tone și 300,84 tone, lungime 57 m, înălțime 5,25, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de autovehicule de însoțire autorizate și de echipaje ale poliției rutiere. Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

About Author