Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Sala polivalentă din Piatra Neamţ găzduieşte până sâmbătă, 11 noiembrie 2023, o nouă ediţie a Campionatului Naţional de Box Cadeţi.

Competiţia este organizată de Fundatia Boxul Neamtean în colaborare cu Federatia Romana de Box . Scopul este verificarea potenţialului pugilistic la nivelul cadeţilor, pentru depistarea sportivilor talentaţi, în vederea promovării şi selecţionării lor în loturile naţionale de cadeţi pentru anul 2023.

Participă sportivi născuţi în anii 2009 şi 2010, de la structurile sportive cu secţii de box afiliate la Federaţia Română de Box. Finala naţională se desfăşoară la 16 categorii de greutate.

Între sportivii prezenţi la Piatra Neamţ sunt şi patru copii de la Secţia de box Baia (în colaborare cu CSM Brăila). Tinerii pugilişti sunt antrenaţi de fălticeneanul Gheorghe Butnaru.

Primii care vor urca în ring, luni, 6 noiembrie, sunt Ungureanu Ilie, la categoria 50 kilograme şi Tiberiu Radu la categoria 63 de kilograme.

În următoarele zile vor mai concura Antonio Pădurean (la 48 kilograme) şi Alex Iftimi (70 kilograme). Iftimi a fost medaliat cu bronz la Cupa României, competiţie care a avut loc în acest an la Târgu Jiu.  

About Author