Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Silviu Iftode este la al treilea meci internaţional

O brigadă de arbitri din judeţul Suceava, localităţile Fălticeni și Volovăț, a condus un meci amical  între echipele de fotbal U18 ale României și Italiei. Centralul Silviu-Nicolae Iftode, din Fălticeni, împreună cu asistenții Blanariu Alexandru (Fălticeni) și Hazi Vladut (Volovăț), au avut onoarea de a arbitra acest meci internațional care s-a desfășurat pe 16 noiembrie 2023, pe stadionul Concordia din Chiajna.

Trebuie subliniat faptul că arbitrul central, Silviu-Nicolae Iftode, a arbitrat la al treilea meci internațional inter țări. Precedentele sale experiențe au avut loc în aprilie 2022, cu Austria U17, și în septembrie 2022, cu Spania U16. O performanță notabilă pentru arbitrajul din regiunea noastră.

România a deschis scorul în minutul 24, printr-un penalty transformaț de către Vermesan. Italia a reușit să egaleze în ultimul minut al primei reprize prin Filippo Scotti, marcând în urma unui corner bine executat.

În partea secundă a meciului, Italia a preluat conducerea în minutul 62 prin Filippo Pagnucco, care a transformat un penalty. În minutul 84, Leonardo Mendicino, un alt jucător italian, a marcat dintr-un nou penalty, stabilind scorul final la 3-1 în favoarea Italiei.

Loturile prezentate de antrenorii Ion Marin pentru România și Daniele Franceschini pentru Italia au reflectat o combinație interesantă de talente tinere din diverse țări. Ion Marin a ales jucători din Româniasa, dar și din Italia și Spania, în timp ce Franceschini a avut la dispoziție un lot puternic, alcătuit din jucători din Seria A-Italia și din Campionatul Național de Tineret, Primavera 1-Italia.

About Author

Lasă un răspuns