Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Guvernul României a decis prelungirea valabilității cardurilor de energie 2024 până în luna mai, permițând românilor să-și plătească facturile la energie și după data de 31 martie. Această măsură vine în contextul unor inițiative sociale finanțate anul trecut din surse europene.

Peste 2,8 milioane de gospodării au beneficiat de aceste reduceri, iar aproximativ 1,1 milioane de beneficiari încă dispun de fonduri pe carduri. Extinderea termenului de valabilitate până la 31 mai 2024 este menită să prevină irosirea ajutorului acordat pentru plata facturilor.

Cardurile pot fi folosite atât pentru plățile actuale, cât și pentru cele restante, dar numai pentru consumul de energie la adresa de reședință a beneficiarului. De asemenea, beneficiarii au posibilitatea să efectueze mai multe plăți către furnizori diferiți până când suma disponibilă pe card este utilizată în întregime.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura