Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Fălticeneanca Maia Moşneagu, în vârstă de 11 ani și membră a secției de tenis a ACS Şomuz Fălticeni, şi-a trecut în palmares un nou trofeu. La turneul AmaTur – A desfășurat recent la Buhuşi, tânăra sportivă s-a evidențiat în competiția categoriei Avansați

Cu 10 victorii consecutive în cadrul turneului, Maia Moşneagu și-a consolidat poziția de lider în fața a 29 de concurenți. Până acum, Maia a participat la 19 competiții oficiale în circuitul AmaTur, susţinând 127 de meciuri.

Pentru Maia, acesta este al treilea trofeu obținut în competițiile AmaTur. Succesele ei sunt o dovadă a talentului său natural și a efortului și dedicării pe care le depune în antrenamente și în fiecare meci. Cu siguranţă pasiunea pentru tenisul de masă îi este insuflată şi de modelul tatălui său, profesorul Marius Moşneagu, component de bază al echipei Şomuz Fălticeni, în Divizia B.  

Felicitări pentru această performanță excepțională și mult succes în viitoarele competiții!

About Author

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura