Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

ACET Fălticeni a anunţat că luni, 22 aprilie 2024, între orele 08:00 – 15:00, va avea loc o întrerupere programată a furnizării apei potabile în anumite zone ale municipiului Fălticeni. Această întrerupere este necesară pentru efectuarea unor lucrări în cadrul unui proiect de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și apă uzată în conformitate cu programul „Reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și apă uzată în localitatea Fălticeni.”.

Lucrările planificate includ cuplarea conductei de PEHD de φ 110 mm de pe str. Aleea G. Grămadă cu conducta de OL de φ 300 mm de pe str. 2 Grăniceri, precum și înlocuirea unui robinet principal la blocul 27, scara C, de pe str. 2 Grăniceri.

Zonele afectate de această întrerupere includ parțial străzile 2 Grăniceri, Aleea G. Grămadă și Filaturii. Printre consumatorii afectați se numără unitățile comerciale Iristar, Spălatoria Asaftei, Jysk Spălătoria din incinta Jysk, precum și agenții economici din incinta Filaturii și Motexco. De asemenea, Asociația de Proprietari nr. 11, care cuprinde blocurile 27, 29, 31, 33, 35, 37, 39, 41, 43, 45 și 51 de pe str. 2 Grăniceri, va fi afectată de această întrerupere.

About Author

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura