Home Local Un nou comandant la SMSJ Fălticeni. Colonelul Gabriel Ignia a fost împuternicit la conducerea școlii militare

Un nou comandant la SMSJ Fălticeni. Colonelul Gabriel Ignia a fost împuternicit la conducerea școlii militare

by A.S.
0 comment

De la 1 iunie 2021, Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” din Fălticeni are o nouă conducere, după ce colonelul Iulian Postelnicu a preluat conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

Astfel, la conducerea instituției de învățământ a fost împuternicit colonelul Gabriel Ignia. Acesta ocupa funcția de locțiitor al comandantului.

În vârstă de 46 de ani, colonelul Ignia a avut până acum atribuții de șef de stat major și a răspuns de activitatea educativă școlară și extrașcolară din unitate.

În perioada noiembrie 2011 – mai 2012, a fost comandantul contingentului de jandarmi români dislocaţi în Afganistan,
pentru executarea misiunii de pregătire a Poliției Naționale Afgane. Ofiţer de legătură pentru NTM-A. Pentru activitatea desfășurată a primit Brevetul şi medalia NATO; Brevetul şi decoraţia Army Commandation Medal, acordată de Departamentul de Apărare al SUA, Afganistan 2012; Distincţia de serviciu pentru militarii care au executat misiuni în afara teritoriului ţării, acordată de ministrul de interne, Bucureşti 2012.

De asemenea, în perioada decembrie 2009 – iunie 2010, Gabriel Ignia a fost ofiţer principal I, planificare operaţii, în cadrul detașamentului de jandarmi dislocat în teatrul de operații din Kosovo. Activitatea i-a fost recunoscută prin acordarea Brevetului şi decoraţiei CSDP, a misiunii EULEX „European Union Rule of Law Mission”, Kosovo 2010.

Sursa foto: jandarmeriafalticeni.ro

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705