Home Local “Ziua copilului” la Fălticeni. Jocurile copilăriei, pictură și modelaj, proiecții de film și multă distracție

“Ziua copilului” la Fălticeni. Jocurile copilăriei, pictură și modelaj, proiecții de film și multă distracție

by A.S.
0 comment

Vremea ploioasă nu a reușit să-i țină pe copiii departe de evenimentele organizate pentru ei, în municipiul Fălticeni.

Programată să se desfășoare pe platoul din fața Primăriei Fălticeni, ziua de joacă organizată de administrația locală cu sprijinul Grupului Local de Tineret “Aripi în Europa” s-a ținut în sala de sport a Colegiului Tehnic “Mihai Băcescu”.

Distracția a durat mai bine de trei ore, interval în care prin sala de sport au trecut circa 400 de copii. La final, toți copiii au fost răsplătiți cu diplome și dulciuri de Primăria Fălticeni.

Mai multe fotografii în galeria foto dedicată evenimentului

Mulți copii au trecut și pragul Muzeului de Artă “Ion Irimescu”. Cei mici au pictat pe ouă și hârtie, dar au avut și ocazia unică de a modela figurine din lut. Materie primă a fost din belșug!

Toți copiii care au dorit, au putut vizita gratuit Muzeul!

Mai multe fotografii în galeria foto dedicată evenimentului

După-amiază, de buna dispoziție a copiilor s-a ocupat Asociața Fălticeni Cultural. Sala de spectacole “Draga Olteanu Matei” a fost plină la cele trei proiecții de film și show-ul Companiei Andirino din Iași.

Desfășurate sub genericul “Copilărie și dăruire”, activitățile au avut și un scop caritabil. Zeci de tablouri, realizate de copii din Fălticeni, din comunele învecinate, dar și trimise de copii din alte zone ale României, au fost admirate și au putut fi cumpărate de public. Fondurile strânse vor fi direcționate către un caz social. De menționat că 10 dintre lucrări au aparținut unor copii cu dizabilități, între aceștia și un băiat cu autism din Zalău, ne-a informat profesoara Alina Mocanu, coordonator din partea Asociației Căsuța de Acasă.

Mai multe fotografii în galeria foto dedicată evenimentului

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705