Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În ultimele zile, pe paginile de socializare au fost publicate imagini cu un autoturism care a blocat o trecere de pietoni de pe bulevardul 2 Grăniceri,

Polițiștii locali spun că s-au autosesizat în urma apariților din mediul online și l-au amendat în cele din urmă pe cel care parca neregulamentar:

“Deoarece au apărut imagini în spațiul public cu acest autoturism care a staționat pe trecerea pentru pietoni și în intersecția B-dul 2Graniceri cu str Broșteni, precizăm că respectivul conducător auto a fost sancționat conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 790 de lei și ca măsură complementară 3 puncte penalizare.
Din păcate asemenea parcări sunt la ordinea zilei pentru unii conducători auto care nu țin cont de nicio obligație pe care o au și pun în pericol viata copiilor noștri, părinților noștri și a noastră.
Ținem să informam cetățenii că toleranța pentru astfel de fapte este zero, în fiecare zi fiind aplicate zeci de sancțiuni în baza OUG 195/2002 pentru opriri și staționari neregulamentare”, se arată în postarea publicată pe pagina de socializare a Poliției Locale Fălticeni.

About Author

ByB.P.