Home Local Accident rutier în intersecția de lângă Spitalul Fălticeni. Coliziune între două autoturisme

Accident rutier în intersecția de lângă Spitalul Fălticeni. Coliziune între două autoturisme

by A.S.
0 comment

Un accident rutier s-a produs în dimineța zilei de duminică (6 iunie / după ora 10), lângă Spitalul Municipal Fălticeni, în intersecția străzilor Mihai Eminescu – Nicolae Beldiceanu – Cuza Vodă.

Au fost implicate două autoturisme, cel mai probabil în urma neacordării priorității. Poliția rutieră urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

După impact, un autoturism s-a oprit într-unul dintre teii parcului Prefecturii, pe latura străzii Cuza Vodă, iar celălalt a ajuns în zidul spitalului, pe partea opusă.

Din fericire, în momentul producerii accidentului nu se afla nimeni pe trecerea de pietoni și nici pe cele două tortuare unde au ajuns autoturismele. Mașinile au suferit avarii serioase în partea din față.

În cele două autoturisme se aflau 4 persoane: o femeie însoțită de două fetițe, respectiv un bărbat. Toate cele patru persoane au ieșit singure din mașini. Ulterior au fost transportate la spital pentru evaluarea stării de sănătate și îngrijiri de specialitate.

Din păcate nu este prima dată când se produc astfel de evenimente în această intersecție. Recent, la nivelul administrației locale s-a luat decizia semaforizării, investiție prevăzută pentru acest an.

MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705