Home ACTUALITATE Controale pentru depistarea ilegalităţilor în domeniul achiziţiilor, prelucrării şi comercializării materialului lemnos

Controale pentru depistarea ilegalităţilor în domeniul achiziţiilor, prelucrării şi comercializării materialului lemnos

by A.S.
0 comment

În perioada 9-11 iunie, echipe de control constituite din lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, au desfăşurat acţiuni de verificare a unor agenţi economici din judeţul Suceava, care desfăşoară activitate legată de exploatarea, transportul, debitarea şi comercializarea materialului lemnos.

Acţiunea a vizat agenţii economici de pe raza judeţului Suceava despre care se deţineau date că săvârşesc ilegalităţi în domeniul achiziţiilor, prelucrării şi comercializării materialului lemnos cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului.

În cadrul acțiunilor au fost verificate 3 societăţi comerciale, fiind aplicate pentru neregulile constatate 7 sancțiuni contravenționale la Legea 171/2010 în valoare totală de 17000 lei. 

De asemenea, s-a procedat la confiscarea a 46,12 mc lemn material lemnos (cherestea rășinoase, lemn rotund rășinoase)  în valoare totală de 15.782 lei.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705