Home ACTUALITATE În punctele de trecere a frontierei din județul Suceava vor fi organizate centre de vaccinare

În punctele de trecere a frontierei din județul Suceava vor fi organizate centre de vaccinare

by A.S.
0 comment

În cursul zilei de marţi, 15 iunie, în județul Suceava au ajuns ajutoare în vederea operaționalizării unor centre de vaccinare la punctele de trecere a frontierei.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a solicitat către Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale acordarea unui ajutor umanitar intern de urgență prin scoaterea de la rezervele de stat, cu titlu gratuit a două construcții ușoare din elemente modulate, radiatoare electrice și elemente de cazarmament aferente (paturi, saltele, pături, cearșafuri).

Acestea vor fi destinate organizării unor centre de vaccinare în zonele Punctelor de Trecere a Frontierei de pe teritoriul județului Suceava, destinate vaccinării împotriva Covid- 19 a pasagerilor, aparținătorilor acestora, respectiv a altor cetățeni doritori.

Bunurile primite au fost distribuite către Punctul de Trecere a Frontierei Siret şi Punctul de Trecere a Frontierei din cadrul Aeroportului Internațional ”Ștefan cel Mare” Suceava.

După încetarea efectelor pandemiei, bunurile rămân la dispoziția Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava, urmând a fi folosite pentru protecția populației, în cazul apariției altor situații de urgență pe raza județului Suceava.

Prefectul județului Suceava, Iulian Cimpoeșu consideră oportună constituirea unor centre de vaccinare în cele două puncte de trecere a frontierei, având în vedere fluxul ridicat de tranzitări prin cele două puncte de trecere.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705