Home ACTUALITATERegional Dosare penale la regimul rutier deschise de poliţiştii suceveni. Între cei care au încălcat legea se află şi un bărbat din Bogdăneşti

Dosare penale la regimul rutier deschise de poliţiştii suceveni. Între cei care au încălcat legea se află şi un bărbat din Bogdăneşti

by A.S.
0 comment

În cursul zilei de miercuri, 16 iunie, poliţiştii suceveni au întocmit 5 dosare penale în urma constatării unor infracţiuni la regimul rutier săvârşite de conducătorii auto.

Infracţiunile constatate de poliţişti au fost următoarele: punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere.

În patru dintre situaţii, conducătorii auto au fost depistaţi în stare de ebrietate.

Este şi cazul unui bărbat din Bogdăneşti.  

În jurul orei 18:15, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe DC 13, în comuna Bogdănești, autoturismul condus de un localnic în vârstă de 57 ani.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705