Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În noaptea de miercuri spre joi, 17 iunie, la ora 00.55, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Judeţean155A, în localitatea Bogdănești, într-o curbă la stânga, un bărbat a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă a drumului apoi a acroșat o autoutilitară parcată în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate de polițiști în bazele de date a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Din cauza stării de sănătate, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, insă la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și  „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”,ce va fi soluționat procedural.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura