Home ACTUALITATERegional Bătrână acroșată de o căruță în satul Probota. Femeia a ajuns la spital iar polițiștii au deschis dosar penal

Bătrână acroșată de o căruță în satul Probota. Femeia a ajuns la spital iar polițiștii au deschis dosar penal

by A.S.
0 comment

Vineri, 18 iunie 2021, la ora 12:00, un tânăr în vârstă de 19 ani, din orașul Dolhasca, satul Probota,  conducea un atelaj hipo în care transporta o betonieră, pe Drumul Comunal 6, din direcția sat Probota către sat Poienari.

În timpul deplasării. o roată a betonierei, care era ieșită în afara căruței, a acroșat o bătrână care se deplasa ca pieton pe partea carosabilă în aceeași direcție de deplasare.

După producerea accidentului rutier conducătorul atelajului hipo a părăsit locul producerii acestuia fără încuviințarea organelor de poliție, fiind identificat de lucrătorii de poliție pe raza localității Probota.

Din accident a rezultat accidentarea pietonului, femeia în vârstă de 87 de ani, care a fost transportată cu ambulanța SMURD la Spitalul Municipal Fălticeni.

Atât căruțașul cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii au întocmit dosar penal,  în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea lucrătorilor de poliție”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705