Home Sănătate A fost obţinută autorizaţia sanitară de funcţionare a noului spital din Fălticeni. Urmează obţinerea autorizaţiei de mediu

A fost obţinută autorizaţia sanitară de funcţionare a noului spital din Fălticeni. Urmează obţinerea autorizaţiei de mediu

by A.S.
0 comment

Potrivit declaraţiilor conducerii Spitalului Municipal Fălticeni, noul spital a primit autorizaţia sanitară de funcţionare din partea Direcţiei de Sănătate Publică Suceava.

Managerul spitalului, medicul Vlad Morariu, a declarat pentru presa suceveană că autoritățile sanitare sucevene au emis, în data de 30 iunie 2021, autorizația sanitară de funcționare pentru noul sediu al unității spitalicești fălticenene, în baza raportului de evaluare.

Anterior obţinerii autorizaţiei sanitare, noul spital din Fălticeni a primit şi autorizaţia de securitate la incendiu din partea ISU Suceava.

Ultima etapă în procesul de autorizare este obţinerea autorizaţiei de mediu, documentaţia necesară în acest sens urmând să fie depusă vineri, 2 iulie.

În ultimele două săptămâni, în clădirea noului spital, dar şi în curtea interioară, a fost efectuată curăţenia generală.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705