Home Sănătate CAS Suceava desfăşoară procesul de contractare a serviciilor medicale, medicamente și dispozitive medicale pentru anul 2021

CAS Suceava desfăşoară procesul de contractare a serviciilor medicale, medicamente și dispozitive medicale pentru anul 2021

by A.S.
0 comment

Casa de Asigurări de Sănătate Suceava desfăşoară în luna iulie procesul de contractare a serviciilor medicale, medicamente și dispozitive medicale pentru anul 2021, a anunțat conducerea instituției, printr-un comunicat de presă.

Data limita de finalizare a procesului de contractare este 31 iulie 2021.

Până atunci, pentru furnizorii care la sfârșitul lunii iunie se aflau în relație contractuală cu CAS Suceava contractele se prelungesc până la data de 31 iulie 2021 prin acte adiționale, urmând ca pe parcursul lunii iulie să fie încheiate noile contracte, cu valabilitate până la data de 31 decembrie 2021.

La această dată CAS Suceava are în derulare 732 de contracte, a precizat directorul general Victor Cristi Bleortu.

Pentru furnizorii noi care nu se află în relatie contractuală cu CAS Suceava se vor încheia contracte cu valabilitate între 1 august – 31 decembrie 2021.

Cererile de contractare şi documentele necesare trebuie să fie transmise de furnizorii de servicii medicale, farmaceutice si dispozitive medicale, la CAS Suceava, în perioada 8 – 12 iulie 2021, pe adresa de e-mail contractare@cassv.ro.

Calendarul de contractare si listele cu documentele pentru fiecare tip de asistenţă medico-farmaceutică sunt afişate la sediul CAS şi pe pagina de web a CAS Suceava: www.cassv.ro.

Pe parcursul derulării procesului de contractare vor avea loc ședințele celor 3 comisii mixte, la care participă reprezentanți ai Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Colegiului Judeţean al Medicilor, Asociaţiei Profesionale a Medicilor de Familie Suceava, Patronatului Judeţean al Medicilor de Familie, Patronatului medicilor de specialitate din specialităţile clinice si Organizaţiei sindicale a medicilor de specialitate.

De asemenea, vor avea loc negocieri cu reprezentanții spitalelor din județ în vederea stabilirii sumelor de contract pentru anul 2021 (pentru spitalizare continuă, de zi și cronici).

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705