Home Educație Absolventă a Colegiului Naţional “Nicu Gane” Fălticeni notată cu 10 după soluţionarea contestaţiilor. Promovabilitatea a crescut la toate cele trei colegii din Fălticeni

Absolventă a Colegiului Naţional “Nicu Gane” Fălticeni notată cu 10 după soluţionarea contestaţiilor. Promovabilitatea a crescut la toate cele trei colegii din Fălticeni

by A.S.
0 comment

Ministerul Educației a publicat vineri, 9 iulie, rezultatele finale obținute după soluționarea contestațiilor de absolvenții clasei a XII-a care au susținut examenul de Bacalaureat 2021.

În municipiul Fălticeni, a crescut promovabilitatea la toate cele trei colegii, cea mai mare creştere, de peste 4%, fiind înregistrată la Colegiul “Vasile Lovinescu”.

Soluţionarea contestaţiilor a adus şi singura medie generală de 10.00, obţinută de Lavinia Vultur, absolventă a Colegiului Naţional “Nicu Gane”, o elevă care s-a remarcat prin rezultatele excepţionale obţinute în anii de liceu dar şi la Olimpiadele Naţionale (Premiuş 1 la Istorie).

95,07% la Colegiul Naţional “Nicu Gane, 212 candidaţi cu medii de promovare (cu 2 mai mulţi după soluţionarea contestaţiilor). Promovabilitatea iniţială a fost de 94,17%.

57,93% la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu”, 168 de candidaţi cu medii de promovare (cu 5 mai mulţi după soluţionarea contestaţiilor). Promovabilitatea iniţială a fost de 56,21%.

50,89% la la Colegiul “Vasile Lovinescu”, 86 de candidaţi cu medii de promovare (cu 7 mai mulţi după soluţionarea contestaţiilor). Promovabilitatea iniţială a fost de 46,75%.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705