Home Sport Șomuz Fălticeni s-a impus categoric în primul joc de pregătire din această vară

Șomuz Fălticeni s-a impus categoric în primul joc de pregătire din această vară

by A.S.
0 comment

Sâmbătă, 17 iulie, Șomuz Fălticeni s-a impus cu 6-1 în fața echipei Șomuzul Preutești, în primul joc de pregătire din această vară.

Meciul s-a disputat la Preutești, la finalul primei săptămâni de antrenamente.

Pentru jucătorii echipei din Preutești a fost prima întâlnire după pauza forțată de peste un an impusă de pandemie. Chiar și în această situație, Preuteștiul a făcut o primă repriză bună.

Echipa lui Cătălin Vasiliu a marcat prima, însă Șomuz a întors scorul până la pauză, apoi a marcat de încă patru ori în repriza secundă.

Antrenorul Iulian Ionesi a rulat pe durata celor 90 de minute toți jucătorii pe care îi are momentan la dispoziție.

Față de jucătorii pe care prezentați la începutul săptămânii, în lotul pentru amicalul de la Preutești a fost prezent și fundașul Andrei Alecsandru, care a evoluat în Liga a 2-a pentru Aerostar Bacău.

Golurile au fost marcate de: Cătălin Vasiliu (pentru echipa din Preutești), respectiv Robert Ciobanu, Flavius Pânzariu,  Andrei Alecsandru, Alexandru Pitic (din penalty) și Iulian Ionesi (două reușite).

Șomuz Fălticeni a început jocul în următoarea formulă: Pascal, Alecsandru, Nistor A.,  Antonesei Ciobanu E., Dănilă, Pitic, Nistor I.,  Irimescu, Pânzariu,  Ciobanu R.

În a doua repriză au intrat: Gheorghiță,  Antonesei,  Nistor A,  Chirilescu, Pașcu, Robciuc, Vitu, Străjeriu, Cîrstean, Pitic, Ionesi.

Următorul joc de pregătire este programat miercuri, 21 iulie, în compania Forestei Suceava, de la ora 18, pe Stadionul “Constantin Jamaischi”.

Mai multe imagini în Galeria foto – Fălticeni Online

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705