Home Local Zilele Municipiului Fălticeni. Spectacolele folclorice se vor desfăşura la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”

Zilele Municipiului Fălticeni. Spectacolele folclorice se vor desfăşura la Centrul Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”

by A.S.
0 comment

Primăria Fălticeni a anunţat, în această dimineaţă, schimbarea locului de desfăşurare a spectacolelor folclorice din programul zilei de 20 iulie – Sfântul Ilie.

Având în vedere condiţiile meteorologice prognozate pentru ziua de 20 iulie 2021, spectacolele folclorice programate iniţial la pontonul din cadrul Bazei de Agrement „Nada Florilor”, se vor desfăşura în sala de spectacole a Centrului Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” (Casa de Cultură).

Programul folcloric începe la ora 15.00, cu Festivalului folcloric interjudeţean „Şezătoarea copiilor” (Gala laureaţilor). Vor urca pe scenă: Ansamblul Folcloric ,,Plaiurile Dornelor” de la Clubul Copiilor Vatra Dornei; Grupul vocal/ Formația de Jocuri populare ,,Moineșteanca” de la Palatul Copiilor Bacău – Filiala Moinești, Formația de jocuri populare ,,Piatra Străjii” de la Școala Gimnazială Pojorâta; Grupul ,,Gura izvorului” de la Școal Gimnazială Vatra Moldoviței; Formația de jocuri populare ,,Ciobănașul” de la Clubul Copiilor Rădăuți, Formația de jocuri populare ,,Moștenitorii Bucovinei” din Păltinoasa.

După Gala laureaţilor, ziua de folclor va continua cu un spectacol prezentat de grupurile vocal folclorice: Moldava, Micii Răzeşi (coordonator profesor interpret Lenuţa Rusu), Balada, Doruleţul (coordonator profesor interpret Maria Tanasă), Ansamblul Folcloric “Străjerii” din Dolheştii Mici, Formaţia „Portativ”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705