Home Cultură Scriitorul Constantin Bulboacă şi artistul plastic Radu Bercea au lansat volumul “Epigrame şi caricaturi cu şi fără COVID” (foto / video)

Scriitorul Constantin Bulboacă şi artistul plastic Radu Bercea au lansat volumul “Epigrame şi caricaturi cu şi fără COVID” (foto / video)

by A.S.
0 comment

O nouă apariție editorială a profesorului fălticenean Constantin Bulboacă.

În urma colaborării cu artistul plastic humorean Radu Bercea, a ieșit de sub tiparul editurii SMArt cel mai recent volum: “Epigrame și caricaturi cu și fără COVID”, cu o prefață semnată de Cezar Straton.

Cartea a fost prezentată publicului fălticenean în cadrul programului “Zilele Municipiului”, luni, 19 iulie 2021, în sala de spectacole a Centrului Cultural “Grigore Vasiliu Birlic”.   

Lansarea de carte a fost moderată de preotul Teodor Brădățanu, managerul Muzeului de Artă “Ion Irimescu”. Între cei care au luat cuvântul s-au numărat: primarul Cătălin Coman, cel care a deschis evenimentul, scriitorul Cezar Straton, inginerul silvic Gheorghe Negură.   

După prezentarea cărții, a urmat un program muzical susținut de interpreta de muzică populară Lenuța Rusu, acompaniată de Lidia Zugravu la vioară și de profesorul Puiu Crețu la flaut. Invitat special în cadrul programului artistic a fost profesorul universitar Nicolae Maxim.

Mai multe imagini în Galeria Foto – Fălticeni Online

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705