Home Sport Şomuz Fălticeni s-a calificat în turul doi al Cupei României. Echipa a intrat în cantonament pentru următoarele zece zile

Şomuz Fălticeni s-a calificat în turul doi al Cupei României. Echipa a intrat în cantonament pentru următoarele zece zile

by A.S.
0 comment

Juniorul Suceava şi Şomuz Fălticeni s-au întâlnit miercuri, 28 iulie, în primul tur al Cupei României, faza naţională, meci care a deschis oficial sezonul fotbalistic în judeţul Suceava.

Meciul s-a disputat pe stadionul din Iţcani şi s-a încheiat cu victoria previzibilă a echipei din Liga a 3-a.

Juniorul – Şomuz 2-3 (1-3)

Marcatori: Vasile Vitu (2), Vasile Padovei (6, 26) / George Tomescu (17 pen, 82)

Şomuz: Pascal (46 Malac) – Antonesei, Vitu, Chirilescu, Sahru, Dănilă (78 Ailenei), Robciuc F, Irimescu (67 Paşcu), Ciobanu R., Ionesi, Padovei.

După acest meci, jucătorii pregătiţi de Iulian Ionesi au intrat într-un cantonament de zece zile, pe plan local.

Următorul meci din Cupa României este programat pe 11 august 2021. Cel mai probabil, Şomuz va evolua pe teren propriu, adversarul urmând să fie stabilit de Federaţia Română de Fotbal.

A fost un meci greu. Noi suntem în plină perioadă de pregătire, nu avem prospețime pentru că nu ne facem programul în funcție de Cupa României. Au lipsit 6 jucători care încă nu au fost legitimați. Imediat după meci intrăm în cantonament timp de 10 zile. Va fi o perioadă grea dar benefică, în perspectiva campionatului. Ţin să mulțumesc conducerii care este foarte receptivă și implicată, de asemenea mă bucură faptul că domnul primar a fost la stadion înaintea acestui meci și avem toată susținerea lui. Îi asigur pe iubitorii fotbalului fălticenean că vom face o echipă competitivă cu care ne vom îndeplini obiectivele”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

Galerie foto – Fălticeni Online

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705