Home Sport Şomuz Fălticeni şi Bucovina Rădăuţi se vor întâlni în turul 2 al Cupei României

Şomuz Fălticeni şi Bucovina Rădăuţi se vor întâlni în turul 2 al Cupei României

by A.S.
0 comment

Federaţia Română de Fotbal a stabilit programul meciurilor din turul al doilea al Cupei României – faza naţională.

Meciurile sunt programate miercuri, 11 august 2021, de la ora 17.30.

Calificată în această etapă a competiţiei, ACS Şomuz Fălticeni o va întâlni pe CSM Bucovina Rădăuţi. Jocul se va disputa la Fălticeni, pe stadionul “Constantin Jamaischi”.

Se anunţă un duel mai mult decât interesant, din perspectiva schimbărilor survenite în această vară în cele două loturi. Şomuz a înregimentat 11 dintre foştii jucători ai Bucovinei, în frunte cu antrenorul Iulian Ionesi, în timp ce doi dintre jucătorii importanţi de la Fălticeni, Bogdan Forizs şi Florin Chisăliţă, au ajuns la Rădăuţi.

Şi în sezonul precedent al Cupei României, cele două echipe ar fi trebuit să se întâlnească în turul doi al competiţiei. Şomuz a obţinut victoria la masa verde pentru că Bucovina avea multe cazuri de infectare cu COVID-19, iar meciul nu s-a putut desfăşura.

Până la meciul din Cupa României, echipa din Fălticeni îşi continuă cantonamentul pe plan local. Este deja a şase zi de pregătire, cu două şedinţe de pregătire pe zi.

“Cantonamentul este destul de greu, cu două antrenamente pe zi. Sunt foarte mulțumit de băieți, se pregătesc serios. Sper să îl finalizăm fara accidentări. Meciul de Cupă este destul de interesant pentru că întâlnesc fosta mea echipă. A fost un capitol frumos, dar încheiat. Acum sunt concentrat pe munca mea de aici și sunt foarte mulțumit. Suferim puțin la omogenitate, chiar dacă mulți dintre jucători au mai jucat împreună. Din punct de vedere fizic vom fi 100 % la începutul campionatului, cu toate acestea îmi doresc și sper să obținem o victorie în fața Rădăuţiului”, ne-a declarat antrenorul Iulian Ionesi.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705