Home ACTUALITATERegional Minoră instituționalizată la Fălticeni, dată dispărută, a fost găsită cu prilejul unei razii în zona unei discoteci din Todirești

Minoră instituționalizată la Fălticeni, dată dispărută, a fost găsită cu prilejul unei razii în zona unei discoteci din Todirești

by A.S.
0 comment

In noaptea de sâmbătă spre duminică, 31 iulie – 1 august 2021, polițiștii Serviciului Ordine Publică, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Poluției Municipiului Suceava (SPR Șcheia, SPR Ipotești), Serviciului  Rutier și jandarmi de la I.J.J. Suceava, au acţionat în zona localurilor publice, cluburilor, barurilor și a restaurantelor din comunele: Pătrăuți, Dărmănești, Todirești și Șcheia, precum și pe traseele rutiere aferente, pentru prevenirea faptelor cu violentă, a actelor de contrabandă, menținerea ordinii publice și prevenirea accidentelor rutiere pe fondul consumului de alcool.

În cadrul raziei au fost legitimate 193 de persoane și au fost controlate 122 de autoturisme, fiind testați cu aparatul etilotest 41 de conducători auto.

În zona discotecii din localitatea Todirești a fost identificată o minoră, în vârstă de 15 ani, din municipiul Fălticeni.

În urma verificării în bazele de date a rezultat faptul că aceasta figura ca dispărută din Centrul de Servicii Multifuncționale din municipiul Fălticeni, din data de 15 iulie 2021.

În acest caz au fost efectuate formalitățile de reintroducere a acesteia în centrul de plasament.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705