Home ACTUALITATERegional Accident rutier la Cumpărătura. Patru persoane primesc îngrijiri medicale. Traficul rutier este întrerupt între Suceava şi Fălticeni

Accident rutier la Cumpărătura. Patru persoane primesc îngrijiri medicale. Traficul rutier este întrerupt între Suceava şi Fălticeni

by A.S.
0 comment

Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 10, pe Drumul European 85, între Suceava şi Fălticeni, în zona Cumpărătura.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” Suceava, în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule, în care se aflau 4 persoane, neîncarcerate.

Cele patru persoane primesc îngrijiri medicale.

Traficul rutier este întrerupt.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD TIM). În sprijin, au fost solicitate și echipaje ale Servicului de Ambulanță Județean Suceava.

Deoarece sunt scurgeri de carburanți pe șosea, la fața locului a fost trimisă și o autospecială de stingere, pentru sablarea carosabilului.

La fața locului a intervenit și prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării, care se afla în drum spre ISU Suceava.

Cei patru răniți au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava.

Ştire în curs de actualizare…

Foto şi video – ISU Suceava

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705